Karnaval 1-4 Nisan tarihlerinde dijital

Karnavalda geri sayım başladı. Portakalların çiçek açtığı zamanda, online karnavalı kaçırma! Portakal Çiçeği Karnavalı, bu yıl 1-4 Nisan 2021 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Türkiye’nin İlk Online Karnavalı

#KarnavalOnline

9. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Nisan 2021’de “Yeni Dünya Düzeninde Bir Başka Şehir Adana” teması ile hibrit (dijital etkinlikler + sınırlı fiziki etkinlikler) olarak gerçekleşecek.

Dijital karnavalın odak noktası Adana’nın mevcut turizm değerlerinin daha etkili tanıtımını sağlamak, turizmi çeşitlendirmek, şehir imajını daha üst değerlere taşımak olurken, Adana’nın asırlardan gelen kültürel değerlerini tanıtmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak da karnaval kapsamında ön plana çıkarılacak.

9. Uluslarası Portakal Çiçeği Karnavalı Mart ayı boyunca yarışmalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla başlayıp, iş ve sanat dünyasının yıldız isimlerinin katılımıyla Nisan ayında üç gün boyunca taçlanacak dijital ve fiziki bir şölen sunmaya hazırlanıyor.

Çeşitli yarışmalar, turnuvalar, atölyeler, konserler, söyleşiler, sergiler, eğlenceli gösteriler… Tüm etkinlikler Nisan’da Adana’da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın resmi web sitesi, youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek!

Pandemi nedeniyle yaşadığımız yeni normalde fiziksel sınırlamaları özgür hareket alanlarına çeviriyor, daha yüksek bir katılım ve zengin bir içerikle çizgilerin dışına çıkıyoruz.

Nisan’da Adana’da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı bu sene ONLINE!

Bu yıl Adanalı hemşehrilerimize ve tüm Adanaseverlere hem fiziki hem de çevrimiçi bir program sunacak olan 2021 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, izleyicilerine alışılmışın dışında bir karnaval deneyimi vadediyor. Pandemi kurallarının uygulandığı özel etkinlik alanındaki canlı performanslara ek olarak, karnavalın dijital platformu nisandadanada.com için özel olarak geliştirilen yapımlar programda yer alıyor.

Karnaval web sayfası için tıklayın