“Asıl Olan Var Olan” isimli sergi sanat severlerin büyük ilgisini topladı

Genç sanatçıların tekstil malzemeleri kullanarak oluşturdukları “Asıl Olan Var Olan”
isimli sergi sanat severlerin büyük ilgisini topladı.

Özlem Uslu küratörlüğünde gerçekleşen sergide, eseri yer alan sanatçılar; Ayça Topalbebek, Beyaz Atman, Beyzanur Aygün, Büşra Çeltikçi, Dilek Karcı Ballı, Ezgi Mengüç, Hale Yılmaz Gözene, Nuran Musaoğlu ve Nursima Dağabakan kendi sanat pratiklerini bu kez enstalasyon (yerleştirme) biçiminde kamusal alanda izleyicilerle buluşturdular.


“Asıl Olan Var Olan” üzerine düşüncelerle biçimlenen yapıtlar; izleyicinin kendi iç dünyasında, sosyal hayattaki konumunda ve ilişkileri çerçevesinde farkındalığı artırmakta, sorgulamaya yöneltmektedir.


Üretim sürecinde, yaşamda “asıl olan var olan” üzerine uzun bir süre yoğunlaşarak içselleştirilen dokuz enstalasyon çalışması 16-31 Ekim 2024 tarihlerinde; Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi içerisine görülebilir.

Follower kaufen YouTube Likes kaufen Insta Follower kaufen YouTube Abonnenten kaufen TikTok Follower kaufen Instagram Likes kaufen TikTok Likes kaufen Deutsche Follower YT Likes kaufen Instagram Views kaufen TikTok Live Zuschauer kaufen Likes kaufen auf Instagram Deutsche Follower kaufen TikTok Views kaufen Buzzfan