Konser Tarihi : 21 Kasım 2025 – Cuma
Konser Saati : 20:00
Konser Salonu : Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu
KONSER PROGRAMI
W.A.MOZART : Flüt – Arp Konçertosu
- B. MENDELSSOHN : Senfoni No.4
Şef : ARTUN HOINIC
Solistler : ÇAĞATAY AKYOL ”arp”
NİCOLE ESPOSITO ”flüt”
Şef Artun Hoinik yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın sezonsürekli Cuma konserinde bu akşam Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Flüt – Arp Konçertosu” ile Felix Bartholdy Mendelssohn’un “Senfoni No: 4” yapıtlarını dinledim.
Konserin ilk bölümünde şef Artun Hoinik yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Flüt Sanatçısı Nicole Esposito ile Arp Sanatçısı Çağatay Akyol’un çok görkemli olarak, seslendirdikleri Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Flüt-Arp Konçertosu” adlı yapıtına eşlik etti. Solist sanatçıların yüksek başarımları dinleyiciler tarafından çok beğenilerek, uzun süre alkışlandı.
Konserin ikinci bölümünde şef Artun Hoinik yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Felix Bartholdy Mendelssohn’un “Senfoni No: 4” adlı yapıtını yine güzel bir başarımla görkemli olarak, seslendirdi.
Şef Artun Hoinik’ in yönetimi; yapıtla, orkestrayla, solistlerle çok güzel bir uyum içerisinde olması, dinleyiciler tarafından büyük bir beğeni kazandı.
Oldukça güzel bir konserdi …
Konser bitiminde Şef, Solist ve Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Sanatçılarının dinleyicilerle esenleşmesinde de dinleyiciler, orkestranın görkemli ve başarımlı seslendirmesini uzun süre alkışlayarak, mutluluklarını ve beğenilerini sundular.
Bu güzel konserin hazırlanmasında emeği geçen Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın tüm çalışanlarına, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Yönetim Kuruluna, Çukurova Devlet Senfonisi Orkestra Müdürüne, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Sanatçılarına, Orkestra Şefi Artun Hoinik’ e, solist Flüt Sanatçısı Nicole Esposito ile Arp Sanatçısı Çağatay Akyol’ a ayrı ayrı olmak üzere duyduğum mutluluğumu sunarım.
Güzel konserler dinlemek üzere …
Sanatla Kalınız …
Taşar ERKOL

