Karnaval Anketine Davetlisiniz

Sevgili Dostlar,
Bildiğiniz gibi, Adana 2013 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalına ev sahipliği yapıyor. Resmi, maddi ve ayni destekçilerle birlikte, aktivite grupları ve kortej grupları başta olmak üzere binlerce gönüllünün katkılarıyla gerçekleşen karnaval, Adana’nın dönemsel ekonomisi için çok önemli bir unsur haline geldi.

Çağ Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı, karnaval katılımcılarının bilgi, personel, yerel lezzetler, karnaval programı, algılanan davranışsal kontrol, tekrar ziyaret etme niyeti gibi konularda görüşlerinin belirlenmesi üzerine bir çalışma yapmaktadır. Bu çalışma dahilinde, karnavalın kalitesini, katılımcıların etkinlik tatmin düzeyini verilerle ortaya koymayı amaçlayan bir anket yer almaktadır. Sadece birkaç dakika süren bu anketi doldurmanızı ve anket sayısının artması için çevrenizle paylaşmanızı dileriz.

Anketin akademik sorumluluğu çalışmanın düzenleyicilere aittir. Sonuçları, karnavalın geliştirilebilmesi için komitemizle paylaşılacaktır.

Anket Linki:  https://forms.gle/J3onLH7jAsMhqPs26

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Nisan’da Adana’da
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi

Saygılarımızla,

Nisan’da Adana’da

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi

Karnavalımızla ilgili tüm gelişmeleri öğrenmek için sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyoruz.